Zivot i price jednog detektiva

Puno vremena provodim na internetu. Tako i na ovom bloggeru, puno citam. Vidim kako ljudi citaju price ‘sarajevske trebe’, koja uopce ne bi bila citana da ne prozima cijelu pricu erotikom. Ko zna je li prica istinita. Zelim ovim blogom pokazati da postoje interesantnije zivotne price, ovaj put istinite. Bez erotike da bi se skrenula paznja.

Vjerovatno ce mnogi i moju zivotnu pricu dovesti pod upitnik. Zivim medju cetiri zida vec 4 godine. Ponekad vidim svjetlost, rijetko izlazim napolje. Sve to traje odkako je moja karijera prekinuta.

Ja nemam ime i prezime, ja sam broj. M44F – to je sve sto i sam na kraju znam o sebi. Zivim u Francuskoj, i jedan sam od najboljih detektiva na svijetu. Pripadam TLN klanu. Inace jedan od najjacih detektivskih klanova u svijetu.
Moju sliku gotovo nikad niko nije vidio. Prosao sam nekoliko plasticnih operacija, a zadnji put je moj izgled promijenjen prije 4 godine.
Djed i baka su mi porijeklom iz Bosne, iz malog sela pored Tuzle. Otisli su u Francusku za hljebom, moji roditelji su rodjeni tamo kao i ja. Kao mali sam naucio ovaj jezik, i danas mi je drazi od francuskog.

Otvaram ovaj blog da ispricam svoje price, i svoje zadatke. U pricama ce dosta imena biti pokreveno brojevima, ali pravim borjevima koji su koristeni u tim zadacima. Ako i bude imena znajte da nece biti prava.

M44F TLN

3 komentara

Komentariši